Lololololo
Tak więc, jeżeli chcesz zacząć grę na tym czymś, powinieneś przeczytać ten wątek, postaram się pisać jak najzwięźlej. Nu, jesteś kontraktorem w mieście zwanym Tokio, oczywiście nie jest ono jeszcze idealnie rozbudowane, jednak przewiduje więcej miejsc, o których możecie pisać właśnie w tym wątku (coś jak propozycję). W każdym wątku, oprócz siedziby CSI, możesz pisać nie mając zadanej żadnej misji, czyli chodzisz bez większego sensu i piszesz z innymi. Obowiązuje tu, także coś takiego jak liczba wygranych i przegranych walk. Od niej zależy, jaką masz reputację w świecie NPC. Im większa, tym lepiej Ci się tutaj żyje, więc musisz starać walczyć jak najwięcej i jak najlepiej. Bitwa może być rozegrana w każdym miejscu, pod warunkiem, że przed tym uzgodni się to z moderatorem, który będzie sędzią w ów walce. Bez niego, oczywiście można dać komuś w ryj, jednak to nie będzie miało żadnego znaczenia co do reputacji. W barze, oprócz zwyczajnego kupowania żarcia, możesz kupić, także przedmioty do spłacania swoich kontraktów (np. papierosy, czy alkochol). Oczywiście więcej miejsc, gdzie można coś kupić, zostanie wprowadzonych, a raczej będą co jakiś czas aktualizowane, więc nudzić się raczej nie będzie. Kasę jednak musisz zdobywać, wykonując zadania, które dostajesz od swojego szefa w parku. Je również nadzoruje moderator. Np. Przychodzisz do parku i dostajesz zadanie odwiedzenia okolic mostu nad rzeką, w celu usunięcia, niepotrzebnego kontraktora (NPC), w tym celu ruszasz tam i na miejscu po krótkiej rozmowie, rozpoczynasz walkę, oczywiście zalicza się to do twojej skali wygranych i przegranych walk. Jest też coś takiego jak ruiny, ne wiem skąd przyszło mi to do głowy, ale jest to miejsce, gdzie możesz znaleźć kilka cennych przedmiotów. Oczywiście, jeżeli nie natrafisz na bandę obcych kontaktorów, którzy atakując Cię, zabiorą ci sporo punktów reputacji, gdyż przegrasz z każdym z osobna. Np. Masz 5 wygranych walk i 1 przegraną, atakuje Cię 3 obcych kontraktorów i oczywiście przegrywasz, teraz masz 5 wygranych walk i 4 przegrane. Sam więc rozumiesz, że to ryzykowne, ale opłacalne zajęcie. Oprócz tego, możesz kupić swoją własną marionetkę, która będzie mogła pomagać Ci w wielu misjach. Jej wygląd możesz ustalić sam, a takowa przyda się np. do stania na czatach, gdy ty będziesz przeszukiwał dane w bazie CSI, dla swojego zleceniodawcy i masz więcej czasu na ucieczkę, co jednak nie sprawia, że stajesz się nietykalny. To chyba tyle z głównych informacji, a oto kilka szczegółów dotyczących forum:
1. Przekleństwa nie są karane, ale spam już tak.
2. Sceny +18, są dozwolone.
3. W walce userów, nie można zaatakować jednego gracza, większą ilością sojuszników niż jeden (czyt. 1x1, 1x2, lub 2x2). Nie obowiązuje to NPC.
4. Nie sprzeciwiaj się moderatorowi, gdyż wie co robi.
5. MUSISZ, spełniać swoją zapłatę raz na tydzień, w innym wypadku twoja KP zostanie usunięta, chyba że zgłosisz mi swoją nieobecność. Jeżeli jednak zobaczę, że dodajesz posty, pomimo swojej nieobecności, poniesiesz srogą karę.
6. Nie MOŻESZ być w dwóch miejscach na raz, musisz opisać swoje wyjście, by następnie opisać wejście w innym miejscu.
Starajcie się do tego przystosować, a tak wgl. to KP są zakładane przeze mnie i tylko mnie, więc prosiłbym o nie zakładanie KP, przez moderatorów.